Speltips Premier League: Brentford – Manchester United 19/1

David Isaksson
David Isaksson /
Speltips Premier League: Brentford – Manchester United 19/1

Det är två lag i väldiga behov av poäng i Premier League tabellen, men av två helt olika anledningar. Manchester United behöver poäng för att hänga med i kampen om topp fyra och Brentford behöver poäng för att inte riskera att hamna i nedflyttningskriget. Det bästa speltipset hittar du längst ner på den här sidan.

Öppnade starkt men har tappat form

Det händer nästa varje säsong att en nykomling överraskar och tar poäng mot lag som de allra flesta tror dom ska förlora mot. Denna säsongen är det laget Brentford. De har vunnit mot bl.a Arsenal, spelat oavgjort mot Liverpool och Chelsea bland annat. De öppnade säsongen väldigt starkt för att vara ett lag som gör sin första match i högstadivisionen.

De har flera starka spelare i truppen, Ivan Toney är den som stuckit ut mest. Han har gjort precis det han ska göra, nämligen mål. Han har en karaktär som gör att han antagligen, tyvärr för Brentford, kommer att köpas upp av ett bättre lag inom en snar framtid. Vi har ju även svenske Pontus Jansson som är kapten i Brentford. Hans prestationer har varit mestadels stabila men även han har tappat lite fokus på slutet när Brentford har släppt in alldeles för mycket mål. På hemmaplan har de dock varit ganska starka även under denna formsvacka.

Man United måste bevisa att de kan

De kom tvåa förra säsongen efter Manchester City, de värvade flera stora namn inför säsongen och självklart var förhoppningarna väldigt stora att de skulle kunna vara med och utmana om titeln. Det har visat sig inte vara fallet. Det är bottennapp efter bottennapp för the red devils. Till slut fick Ole Gunnar Solksjaer sparken och in kom Ralph Ragnick i hopp om att kuna vända på skeppet. Det har inte blivit riktigt som många hoppats på utan resultaten har i princip sett likadana ut. Alldeles för mycket oavgjorda matcher och dåliga prestationer. De behöver hitta några raka vinster för att kunna återfå kontakten med Tottenham, West Ham och Arsenal där uppe i fighten om Champions League-platserna.

De har ligans dyraste trupp, stora namn som ska prestera betydligt bättre än de har gjort och får de bara till spelet så ska de kunna ta sig till CL nästa år. Men man vet aldrig vilket United man får ut på plan inför match. Men nu ska de väl ändå kunna ta tre poäng?

Dagens speltips från Casivo

Med Brentford i en ordentlig svacka och problem att göra mål så tror vi att United blir numret för stora här. Brentford har släppt in sju mål på sina sista två matcher och har dessutom åkt på en del skador. Även att United även dom har några bortfall så har de en väldigt mycket bredare trupp och ska ta detta på ren erfarenhet.

  • Vi lägger spelet att United vinner matchen till oddset 1.71 hos Snabbare

Lycka till!

TILL SNABBARE