Speltips Premier League: Chelsea – Manchester United 28/11

David Isaksson
David Isaksson /
Speltips Premier League: Chelsea – Manchester United 28/11

Det har varit en kaosartad säsong för Manchester United som efter många om och men till slut tvingades sparka tränaren Ole Gunnar Solskjaer. Detta efter en katastrofal rad med matcher som slutat med storförluster och dåliga resultat. Kan de studsa tillbaka med en gång? Häng med i vår spelanalys. Tillhörande speltips med bästa oddsen hittar du i vanlig ordning längst ned i artikeln.

hajper casino bonus banner ny casivo se

Chelsea ser otroligt starka ut

Hade någon sagt att Chelsea skulle vinna Champions League efter halva säsongen förra året hade jag skrattat dom i ansiktet. Tji fick jag, efter att Thomas Tuchel tog över som tränare efter Frank Lampard har Chelsea fullständigt transformerats till en maskin. De bara kör, och resultaten talar för sig själva. De toppar just nu Premier League och ser ut att vara ett av de starkaste lagen i Europa just nu.

Starkt försvar och kreativt anfall

Det är inte lätt att göra mål på Chelsea, den saken är säker. Laget har hållit åtta nollor på de första tolv Premier League-matcherna och har totalt släppt in ynka fyra mål. Minst insläppta i hela ligan, samtidigt har de gjort 30 mål framåt vilket är näst bäst i ligan efter Liverpool. Om de fortsätter ånga på i detta tempot är det få lag i världen som kan rå på Chelsea just nu.

Kan United komma tillbaka?

Det är tufft att vara Manchester United-supporter i dagsläget. Sex förluster på de åtta senaste matcherna i ligan gjorde att det oundvikliga hände, OGS fick sparken. Det borde ha skett för länge sedan men ledningen i ManU valde att ge Solskjaer väldigt många chanser. Nu är det Michael Carrick som kommer att vara interim tränare tills de har hittat en permanent ersättare. Om det kommer att hjälpa laget att prestera är svårt att sia om. De lyckades vinna borta mot Villarreal på ett övertygande sätt tidigare i veckan och kanske är det ett tecken på att det delvis var Solskjaers taktik som fallerade.

Att de ska vinna mot Chelsea på Stamford Bridge tror jag inte, kan de kanske i bästa fall få med sig ett oavgjort resultat så ska de vara väldigt nöjda.

Dagens speltips från Casivo

Vi tror inte att Manchester United kan rå på Chelsea när läget ser ut som det gör idag. Kan de stå upp bättre än de gjorde mot Watford senast? Det tror jag absolut, United har fortfarande ett starkt lag och kan de bara sluta spela som ett gäng 12-åringar så kan de vinna mot de flesta lag. I denna matchen tror jag att Chelsea vinner, ganska så enkelt men kanske kan CR7 trycka dit en balja och göra match av det till slut. Oavsett så väljer jag att spela på att Chelsea vinner matchen och att det blir över 2,5 mål, detta till oddset 2.40 hos Hajper.