Speltips Serie A: Udinese – Milan 11/12

David Isaksson
David Isaksson /
Speltips Serie A: Udinese – Milan 11/12

Milan har återtagit ledningen i Serie A och kan hålla den vid en seger borta mot Udinese. Kan Zlatan och hans lagkamrater hålla Napoli & co. bakom sig? I denna artikel ger vi dig speltips samt allt du behöver veta om du vill betta på detta möte.

Betway betting bonus sport casino casivo se

Milan ser återigen bra ut

Efter två oavgjorda och två förluster på fem matcher såg det ut som att Milan började tappa sin fina form och det var många som trodde att flytet skulle försvinna. Något överraskande så har de nu kommit tillbaka med två starka vinster i rad och är åter i topp i Serie A. Zlatan har vekrligen lyft detta Milan till en ny nivå, såklart inte på egen hand men det känns som att hans närvaro är en stor del till varför spelarna presterar på en högre nivå än tidigare.

En av Milans räddande änglar är fantastiskt nog en 30-årig brasilianare vid namn Messias Junior. Han spenderade säsongen 18/19 i Serie C men har fått ett plötsligt lyft i karriären. Snacka om framgångssaga. 3 mål på den fem senaste och en av anledningarna till att Milan återtagit toppositionen. Detta tillsammans med Giroud och Zlatan som alternerar på strikerpositionen som targetspelare och målgörare.

Udinese i urusel form

Med bara två segrar på de femton senaste matcherna så kan man inte säga något annat än att Udinese är i katastrofal form. Det ska dock tilläggas att de har gjort några fina matcher där de inte lyckats dra det längsta strået. 4-4 mot Lazio är en av dessa matcher, ett Lazio som spelat väldigt bra under perioder denna säsongen. Här tror jag dock att Milans motivation och spel överlag blir övermäktigt för Udinese.

Dagens speltips från Casivo

Vi tror Milan vinner denna matchen, de har så himla mycket att spela för. En av världens bästa betting sidor, Betway erbjuder Milan seger till oddset 1.90 vilket känns som en bra deal. Ett spel som också kan vara värt är att båda lagen gör mål som ger oddset 1.77. Detta tar oss också vidare till kombon att Milan vinner och båda lagen gör mål som ger 4.00 i odds. Lycka till!

BÄSTA ODDSEN JUST NU