Speltips 21/8: Newcastle – Manchester City

David Isaksson
David Isaksson /
Speltips 21/8: Newcastle – Manchester City

Premier League-mästarna åker till Newcastle för att försöka hämta hem sin tredje trepoängare på tre matcher. Kan Newcastle förstöra festen eller blir det en lätt seger för City? Läs vår analys med tillhörande speltips för de bästa oddsen för denna match!

Manchester City bara kör på

City fortsätter där de avslutade förra säsongen. De öser på framåt och kör över sina motståndare nästa för enkelt. Senast var det nykomlingen Bournemouth som fick storstryk med 4-0 och det var precis enligt hur vi alla trodde det skulle gå inför. Nu är det match på bortaplan mot Newcastle, det är inte en lika enkel match. Newcastle var väldigt starka på hemmaplan i slutet på förra säsongen och det känns som att detta är en typisk match där City skulle kunna underskatta motståndet och åka på ett mål på en kontring. 

Med Haaland, De Bruyne, Gundogan och alla de andra stjärnorna i City så ska detta sluta med en seger. Newcastle borde inte kunna stå upp men man ska aldrig säga aldrig. 

Newcastle öppnade starkt

Newcastles säsong har öppnad med en seger och en oavgjord match. I den första matchen mot Nottingham var de fullkomligt överlägsna och förtjänade att göra fler mål än vad det blev. I andra matchen borta mot Brighton så blev Newcastle ganska utspelade, Brighton lyckades inte göra mål och matchen slutade 0-0. Ett resultat som under omständigheterna Newcastle måste vara väldigt nöjda med. Nu när City kommer på besök så får man förvänta sig ett lågt stående Newcastle som kommer satsa främst på kontringar med Saint Maximan som den spelare som kan göra det där lilla extra. 

Som vi nämnde tidigare så kommer detta bli otroligt svårt för Newcastle men kan man chockstarta och stänka in en balja i början på matchen så kanske City kan bli frustrerade, 

Dagens Speltips från casivo

Vi tror det kan bli en målrik historia i denna match. Newcastle skulle kunna göra ett mål men City kommer med största sannolikhet att vinna matchen. Därför tycker vi att ett spel på att Manchester City vinner matchen och att det bli över 2,5 mål totalt känns jäkligt bra. Detta speltips finns till oddset 1.90 hos Hajper